Kryptolab - Bitcoin i Kryptowaluty - Forum
Mentoring - Kryptowaluty - Kryptolab - Wersja do druku

+- Kryptolab - Bitcoin i Kryptowaluty - Forum (https://kryptolab.eu)
+-- Dział: Kryptowaluty (https://kryptolab.eu/Forum-Kryptowaluty)
+--- Dział: Początkujący (https://kryptolab.eu/Forum-Pocz%C4%85tkuj%C4%85cy)
+--- Wątek: Mentoring - Kryptowaluty - Kryptolab (/Temat-Mentoring-Kryptowaluty-Kryptolab)

Mentoring - Kryptowaluty - Kryptolab - Urban - 01-15-2026

Mentoring - Kryptowaluty - Kryptolab.

Temat zbiorczy, ale zakładam wątek, bo mam kilka pytań - zauważyłem ostatnio na kanale filmy z mentoringu.
Jak uzyskać do nich dostęp i czy warto? Wiem, że Phil Konieczny też prowadzi swój mentoring - jak na jego tle wypada Kryptolab? Ktoś brał udział w poprzednich latach? Dał zarobić?

RE: Mentoring - Kryptowaluty - Kryptolab - Administrator - 01-15-2026

Nie wiem czy wiesz, ale to nie jest mentoring - Lab wielokrotnie tę różnicę podkreślał.

Jest to dostęp do filmów premium na kanale, a więc treści zbyt prywatnych na to, by wrzucać je tysiącom osób publicznie, czyli przede wszystkim wgląd w portfolio, altcoiny itd., nie mentoring/kurs. Dostęp i więcej informacji uzyskasz tutaj.

RE: Mentoring - Kryptowaluty - Kryptolab - philniekonieczny - 01-15-2026

(01-15-2026, 09:22 AM)Urban napisał(a):  Ktoś brał udział w poprzednich latach? Dał zarobić?

Brałem udział i nie żałuję, ale musisz pamiętać, że to czasowrażliwa rzecz - jeżeli Lab kupował coś pół roku temu, a Ty kupisz teraz, to musisz się z tym liczyć, że będziesz miał inne punkty wejścia. Siedzę na najwyższym poziomie wspierania od początku (prawie) i nie narzekam. Kupiłem SOL praktycznie razem z Labem, bo po 12$, na XRP zrobiłem prawie 11x, na Kaspie chyba z 25x, bo niestety na nią się trochę spóźniłem. Tak więc szło zarobić, mimo że nie było sezonu na alty.

Muszę Ci jednak doradzić, byś zwracał uwagę na to, co Lab mówi, zamiast kopiować cokolwiek na ślepo - największe pozycje w portfolio to te, których jest najbardziej pewien, a mniejsze tzn. groszowe moonbagi to zagrywki bardziej loteryjne. Ludzie nie zwracają na to uwagi i nie widzą różnicy - Lab powtarza, że na swoich najmniejszych pozycjach jest gotów stracić, więc jak nie chcesz ryzykować to trzymaj się tych, gdzie lokuje największy kapitał Smile To właśnie były te alty typu KAS, XRP, SOL, BNB itd.

RE: Mentoring - Kryptowaluty - Kryptolab - cryptomatias - 01-19-2026

Byłem w zeszłym roku i polecam - fajnie było być naprowadzonym na to, co wartościowe i jednocześnie mieć możliwość zdecydowania samodzielnie o tym czy kupować, czy nie. Na innych mentoringach mamy naganianie na projekt A czy projekt B. Lab nie mówi, żeby ludzie cokolwiek kupowali - każdy może obczaić portfolio, poczytać i zdecydować samemu, myśląc Smile Osobiście nie wchodziłem tym razem w żadne alty, ale np. dzięki Labowi kupiłem BTC za 18k z hakiem i sprzedałem blisko ATH w październiku - szczerze powiedział, że jak ktoś wchodzi w ETH, to najlepsze ratio będzie w okolicach 80k, zanim ETH zaczął rosnąć, a jak ktoś zostaje przy samym BTC, to trzymać do października i potem w stable. Także nawet jak ktoś nie lubi altów, to o samym BTC też mówił jak by zagrał, nie ma potrzeby wydawać grubej forsy na mentoringi, w zupełności wystarczy pod BTC dostęp do portfolio Laba. Jestem zadowolony.

RE: Mentoring - Kryptowaluty - Kryptolab - Parker - 01-21-2026

Nie przepadam za Philem, bo trochę mu ostatnio sodówka uderza do głowy i wszystko u niego wydaje mi się takim jednym wielkim banerem reklamowym, ale testowałem obie opcje, więc mogę mniej więcej powiedzieć, jakie są różnice.

Mentoring Phila Koniecznego:

- Prowadzenie za rączkę, typowo dla leniwych
- Wskazówki i porady w ramach mentoringu
- Strategia oparta, przynajmniej w tym cyklu, tylko na BTC
- Punkty wejścia + Wyjścia z BTC przede wszystkim, a więc żadne 100x, ale bezpiecznie. Warto dysponować większym kapitałem, by miało to jakikolwiek sens
- Popularność/marka - miało to dla mnie znaczenie na początku np. ta ilość subów i opinie, więc jak wchodzisz w krypto z zewnątrz, to szukasz czegoś, co wydaje Ci się bardziej sprawdzone. To jednak kwestia płatnych reklam i marketingu. Lab swojego programu nie promuje, a więc nie jest to produkt biznesowy - pod tym względem na plus. Pod względem marki pewnie Phil - dłużej działa jako influencer.

Mentoring Kryptolab:

- Jest taniej niż u Koniecznego + wygodna płatność bezpośrednio poprzez kanał YouTube (a nie przez podejrzane strony zewnętrzne)
- Nie tylko BTC, ale też przechodzenie z BTC w altcoiny i inwestowanie w alty w bessie tam, gdzie jest szczególna okazja np. w tym cyklu XRP, KAS, SOL, BNB - co do tego Lab ma nosa jak nikt inny
- Brak porad na mentoringu, bo w zasadzie nie jest to mentoring - porady za to są w pełni za darmo na zwykłych filmach (za to się nie płaci)
- Dostęp do portfolio i ruchów Kryptolaba, ale bez nachalnego "bierzcie to" czy "kupujcie to" - każdy ma prawo zdecydować wedle uznania na podstawie tego, co Lab robi ze swoimi własnymi pieniędzmi, a więc moim zdaniem najlepiej patrzeć, w co inwestuje najwięcej, bo im więcej inwestuje, tym najwyraźniej jest bardziej przekonany albo uznaje taką inwestycję za bezpieczniejszą... a potem samemu pomyśleć, poczytać i podjąć decyzję. Mniej tutaj naganiania na cokolwiek.

Co do wyników - trudno ocenić. Lab wyszedł w tym cyklu lepiej, bo sama KAS to przeszło 100x zwrotu, jednak wiadomo, im większy zarobek, tym większe ryzyko. U Phila na BTC jest ciężko stracić - z drugiej strony Lab również inwestuje w BTC, więc jak ktoś chce to może poprzestać na Bitcoinie i nie płacić kilku tysięcy za kurs Koniecznego.

Poza tym, moim zdaniem obaj są warci uwagi pod kątem prowadzenia przez hossę - różnica jest taka, że u Phila porady dla początkujących, jak działać, jak się poruszać po rynku itd. są na mentoringu, a u Laba jest to za darmo, natomiast płatne jest tylko portfolio i ruchy, które podejmuje.