Binance – opinie i doświadczenia użytkowników

Największa giełda na świecie zawsze budzi emocje - często również skrajne  Smile
Jak oceniacie jej stabilność, prowizje, obsługę klienta i dostępne pary handlowe? Mieliście kiedykolwiek problemy z tą giełdą? A może jesteście z niej wyjątkowo zadowoleni, bo zarabiacie dzięki jej produktom na co dzień? Podzielcie się wrażeniami - merytorycznie!
Odpowiedz

Używam już od ponad roku i zero problemów, także ja osobiście należę do tych zadowolonych użytkowników. Największe dwa plusy (moim zdaniem):

- Alpha, gdzie całkiem prosto się zarabia, jeśli już się załapie "jak"
- Najszybsze sposoby sprzedaży krypto, zamiany na PLN i wypłaty na konto w kilka sekund

Z innych opcji nie korzystam, bo głównie kupuję po prostu kryptowaluty lub sprzedaję, więc się nie wypowiem, ale dla takiego przeciętnego użytkownika myślę, że jest w porządku, nie narzekam, nic mi nie blokują, mogę wypłacać i to najważniejsze.
Odpowiedz

Binance była wg mnie spoko, nigdy nie miałem problemów - doceniałem polski support, ilość produktów, brak tzw. shitcoinów (skrajnych), jednak ostatnio mimo wszystko coraz bardziej przeszkadza mi brak Futures. Zresztą bawię się też trochę w afiliację i np. Binance ma pod tym względem przestoje, gdy np. Bybit współpracuje z partnerami bez przerwy + jest tam również wspomniany Futures dla PL, więc mam większy obrót z poleceń. Binance, przynajmniej w Polsce, wypada już powoli z obiegu.
Odpowiedz

Dla mnie Binance powoli zostaje w tyle, jeśli chodzi o wybór dla polskich użytkowników.
- Wszechobecny FUD w mediach społecznościowych - nieważne czy uzasadniony, czy nie
- Brak futures dla użytkowników z Polski - jedyna giełda, która wycofała futures w Polsce już wiele miesięcy temu, przez co nie idzie zarabiać na obecnym rynku, nie idzie zarabiać na poleceniach, więc partnerzy Binance również nie mają po co promować giełdy
- Program afiliacyjny (poza prowizjami z poleceń Spot) został wycofany w Polsce, więc zupełnie na odwrót w porównaniu do innych giełd, które właśnie teraz cisną z marketingiem np. na YouTube i szukają polskich influencerów/youtuberów do płatnej współpracy
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości