Giełda Binance - Rejestracja Giełda Bybit - Rejestracja Giełda Bingx - Rejestracja

Narzędzia i aplikacje do analizy rynku

Narzędzia i aplikacje do analizy rynku.

TradingView, CoinMarketCap, Messari i wiele innych. Z którego narzędzia korzystacie najczęściej i jakie funkcje uznajecie za najbardziej pomocne? Podzielcie się rekomendacjami.
Odpowiedz

Ja korzystam z płatnej wersji Coinglass i jestem bardzo zadowolony. Ostatnio również narzędzia Intothecryptoverse robią na mnie pozytywne wrażenie, tak więc polecam przetestować, szczególnie jeśli ktoś analizuje rynek w nieco większym stopniu, bo do kupna, hodlowania i sprzedaży krypto z całą pewnością wystarczą te darmówki. TradingView także jest bardzo rozbudowanym zestawem narzędzi i warto z niego korzystać!
Odpowiedz

Tradingview bardzo dużo, poza tym jednak Coingecko i Coinmarketcap - moim zdaniem przeciętnemu zjadaczowi chleba to wystarcza, choć zdarza się, że odpalę DefiLama, by podejrzeć aktywność na sieciach.
Odpowiedz

Into the Cryptoverse i narzędzia stamtąd - podobny zestaw jak w przypadku TradingView w płatnej wersji, ale moim zdaniem chyba przydatniejsze i ciekawsze wykresy, w dodatku w pełni personalizowane.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości