TOP 5 polskich influencerów/youtuberów i guru w krypto

1. Phil Konieczny
2. Kryptolab
3. Lucas Michałek
4. Ostapowicz
5. Rafał Zaorski

Moje top 5. Tak, a nie inaczej, bo gram głównie na BTC. Phil prowadzi kanał tylko o BTC, Lab również mówi o tym jak inwestować w BTC i ma o nim podobne zdanie, jednak często mówi też o innych projektach. Słucham oczywiście, bo są to ciekawe rzeczy, ale nie kupuję, dlatego tak, a nie inaczej. Lucas Michałek na 3 miejscu, bo też miał swoje dobre zagrania w tym cyklu - co prawda na mniejszą skalę, ale jednak. Ostapowicz też mi podchodzi (choć słyszałem co nieco o jego przeszłości) bo ma podejście długofalowe, a Zaorski... każdy wie, że ma na koncie afery, ale wydaje się inteligentnym gościem. Śledzę, bo ma ciekawe podejście, nie interesują mnie jego hazardowe zagrania, ale posłuchać lubię Smile
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
TOP 5 polskich influencerów/youtuberów i guru w krypto - przez philniekonieczny - 02-09-2026, 02:50 PM
RE: TOP 5 polskich influencerów/youtuberów i guru w krypto - przez cryptomatias - 02-09-2026, 02:56 PM
RE: TOP 5 polskich influencerów/youtuberów i guru w krypto - przez Urban - 02-09-2026, 03:07 PM
RE: TOP 5 polskich influencerów/youtuberów i guru w krypto - przez Parker - 02-09-2026, 03:10 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości