Jak kupować kryptowaluty za duże pieniądze? (Duży kapitał)

Jak kupować kryptowaluty za duże pieniądze? (Duży kapitał).

Może i głupie pytanie, ale zwykle mój budżet był bardzo ograniczony, więc nie zawracałem sobie tym głowy. W tym roku (po latach) zrealizowałem zyski ze złota i innych metali, zrobiłem też szybkiego flipa na ropie. Mój budżet się zwiększył i chciałbym to wszystko zainwestować w krypto - bezpiecznie, czyli głównie Bitcoin i Ethereum. Nigdy wcześniej nie wrzucałem na ten rynek podobnych, dużych pieniędzy, więc wolę dopytać, bo najpewniej nie powinienem kupować za takie sumy na rynku Spot. W jaki sposób bogaci inwestorzy kupują krypto za miliony dolarów? Ktoś się orientuje? A jeśli tak, to czy taka metoda sprawdzi się w przypadku mniejszych kwot np. kilkaset tysięcy złotych, czy może wtedy lepiej kupować na giełdzie normalnie, poprzez Spot?
Odpowiedz

Przez OTC. Zarejestruj się na Binance lub Bybit i poszukaj w zakładkach. Kryptolab miał chyba nawet tutorial na swoim kanale na ten temat - jak znajdę chwilę, to poszukam. Wydaje mi się, że kilkaset tysięcy złotych to już wystarczająca inwestycja, by zamiast Spota skorzystać z tej metody, ale jak ktoś ma większą wiedzę, to proszę mnie poprawić Smile
Odpowiedz

Czyli OTC w przypadku takich transakcji jest ok, jak rozumiem. Dobrze, a czy jest różnica miedzy OTC na jednej giełdzie i OTC na innej? Chodzi mi o przelicznik, gdzie najkorzystniej? Mniej więcej ogarnąłem jak kupować, bo znalazłem to video na kanale, sprawa jest bardzo prosta, ale nigdzie tam nie widzę informacji o opłatach itd.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości